Sockertoppen Sockerfabriken Copadellish
Meny

Provningar

För att ytterligare förgylla Er kväll kan vi erbjuda provningar av olika slag, vi samarbetar med olika personer som brinner för sin produkt och ni betalar ett pris per person så kan ni ha ett event i eventet på ca 30 min före eller efter matlagningen. Alla provningar måste förbokas.

Vinprovning

Med hjälp av sommeliern Kenneth Johansson från Triplus vinhandel får ni en rundtur i vinets värld, vi provar 3 vita viner och 3 röda viner från olika distrikt och land. Med hjälp av protokoll och avsmakning får ni uppleva smaker och lukter från världens alla hörn.

Pris: 225 kr/pp

Champagneprovning

Känn och dofta hur bubblorna förvandlas till olika smaker och lukt, Kenneth förklara skillnaden mellan Champagne,cava,mousserande. Vi provar 4 olika champagne och en cava så kommer ni lära Er att alltid känna skillnaden.

Pris: 225 kr/pp

Whiskeyprovning

Bourbon,malt,blended,singel,rökig...Kenneth har svaren på dina frågor. Vi provar 6 st olika whiskey sorter från olika delar av världen..kanske hittar du en ny favorit ??

Pris: 225 kr/pp

Ölprovning

Hur många känner skillnad på en mörk öl och en Stout..Jo Kenneth gör det !! Vi provar 8 olika sorters öl med olika ursprung.

Pris: 225 kr/pp

Chokladprovning

En exklusiv provning med smakprov på världens bästa choklad. Chokladexperten Anna Zandelin guidar oss genom chokladens historia och har med sig exklusiva smakprov.

Pris: 225 kr/pp

Kaffeprovning

Lidköpings färskaste bryggare Stefan Johansson med sitt nybyggda kafferosteri utanför Rackeby tar oss med på en resa i kaffevärlden och beskriver hur han rostar sitt egen kaffe och vilka smaker som passar bäst. Kanske får vi smaka på Krukmakarens egna Julkaffe ?.

Pris:

Ostronprovning

Sockerfabrikens köksmästare Ole Magnus erbjuder en exklusiv ostronprovning från flera ursprung såsom svenska, franska och belon, fine de clair. Vi går igenom hur man öppnar dem på bästa sätt och hur man äter dem. Vi prövar oss fram med olika drycker. Provningen innehåller 3 olika ostron.

Pris: 225 kr/pp

Provningar Sockerfabriken